Wie ben ik


Hoi. Mijn naam is Pascal Ramon Haxe en ik ben het gezicht achter deze website!

Al op vroege leeftijd heeft de videografiepassie mij gevonden. Als tiener kon ik volledig opgaan in het creëren van aftermovies van mijn vakanties. Urenlang zat ik achter mijn laptop om mijn video’s tot in detail te perfectioneren.

Op latere leeftijd bleef ik travel video’s maken, maar nu met als doel het land, de lokale bevolking en de cultuur over te brengen via mijn lens.
Er is wereldwijd nog zoveel te zien en te ontdekken! Het duurde dan ook niet lang voordat ik beschikte over diverse lenzen, camera’s, een GoPro, gimbals en drones. De ene na de andere reis werd gepland; deze wereld met bijbehorende herinneringen wilde ik voor altijd vastleggen!

De gedrevenheid en liefde voor het maken van video’s werd met de dag groter. Het aantal aanvragen groeide hierin mee; promotievideo’s van auto’s en motoren, beurzen, events en bruiloften volgden al snel. Vooral die laatste categorie nam een speciale plek in; het is zo gaaf dat een bruidspaar je het volledige vertrouwen geeft om één van de belangrijkste dagen van hun leven vast leggen op video!
Op privégebied bleef ik mij ook ontwikkelen. Zo maak ik voor ons eigen bedrijf Alles over gin. diverse (stopmotion) video’s voor recepten, perfect serves, distilleerderijen en bars.

Na zoveel toffe video’s gemaakt te hebben en een aandringende en kriebelende videografiepassie, heb ik besloten om PRHVISUALMEDIA in 2020 op te richten en here we are!

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken!


FACTS & FIGURES

8+ GELUKKIGE KLANTEN

4 ZAKELIJKE VIDEO’S

5 TRAVEL VIDEO’S

2 BRUILOFT VIDEO’S

125 KOFFIE GEDRONKEN

ONEINDIG VEEL PLEZIER